Interieurtalent gezocht met vtwonen: stylingbox City Chique

Het uitgangspunt van Sam is “Urban Feeling in The City” met bruintinten en hangplanten waardoor het een plek is waar je tot rust komt. Sam kiest een kunstwerk van Kim Rijntjes en gaat uit zijn comfortzone waardoor hij zijn grenzen verlegt. Door alle donkere tinten in de ruimte zijn de lichte tinten uit het kunstwerk echt een eyecatcher.

Gelaagheid met kleur

Kim heeft precies voor ogen hoe ze haar stylingbox moest inrichten “ik moest direct denken aan New York City chique appartement met donker blauw en goud.” Kim heeft lef met haar kleurgebruik en prints. Omdat Kim een duidelijk plan in haar hoofd had, hoefde ze niet zo te zoeken en viel alles op de juiste plek. Kim zet het werk van Kim Rijntjes speels op de grond, zodat ze de gelaagdheid waar de jury naar zoekt toepast. Kim heeft gekozen voor het materiaal canvas, zodat ze wat zachtheid terugbrengt in het interieur.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *